U12-es bajnoki forduló

A Győr melletti Ikrényben rendezték meg az u12-es lányok következő bajnoki fordulóját.

Az első mérkőzésen Bősárkány csapata ellen diadalmaskodtak a dorogi lányok.Labdára irányuló aktív védekezéssel, látványos labdaszerzésekkel, könnyű gólokkal tarkított mérkőzés volt.Megérdemelt győzelemmel jöttek le a gyerekek, a pályáról.Bősárkány- Dorogi AC  8:24 (3:13)

A második meccsen a Mosonmagyaróvár csapata volt az ellenfél. Az őszi fordulóban egyértelműen az Óvár volt a jobb.Most sajnos a dorogiak engedték ki a meccset, a kezük közül. Feszes védekezés mellett, bátortalanabb támadás jellemezte a játékot. A kimaradt büntetőket és ziccereket megbosszulta az ellenfél. Mosonmagyaróvár – Dorogi AC  22:10 (10:5)

A csapat tagjai:Ardelean Heni, Bakonyi Bíborka, Csabai Dorka, Jáki Tamara, JANETKA Borka, Madar Vanda, NÉMETH Gréta, PÁLFI – LÁNCHIDI Jázmin, Rajos Zsófia, Szax Csenge, Vágvölgyi Dóri, Veres Szonja.

Pinczés Tímea (edző):„Felemás érzésekkel jöttem haza, mert az edzéseken nagyobb hangsúlyt fektettünk a támadások gyakorlására és sajnos abban voltunk bátortalanok. A Bősárkány elleni meccsen egy felszabadult játékot láttam. Örültem neki. Ez egy könnyebb meccs volt.A Mosonmagyaróvár ellen pedig görcsösen játszottunk a támadásokban. A védekezésünk megint nagyon jó volt, de elől kimaradtak a helyzetek. Ez pedig egy kemény, jó mérkőzés volt. Ebből is sokat tanultunk.Még két forduló vár ránk ebben az évben.Május 14-én Tatán és május 29-én itthon, Dorogon. Addig is edzünk tovább és hajrá Dorog!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További hírek

Új együttműködés!

Minden Dorogi Atlétikai Club tagsági kártyával rendelkező egyesületi tagnak, a kártya felmutatása után a Gibbon Boulder falmászó teremben a belépőjegy árából 20% partneri kedvezményt lehet igénybe venni. (Árak a https://gibbonsport.hu/oldalon elérhetőek)

Tovább olvasom »

Emlékverseny és nyílt kempo világkupa

Hétvégén rendezték meg Szigetszentmiklóson a nagymúltú emlékversenyt és nyílt kempo világkupát, mely sokáig Juhász Ferenc mesternek állított emléket. A verseny szervezői a magyarországi Kempo Szervezetek Sportági Szövetsége, a Hun Kempo

Tovább olvasom »

Comp-L tekekupa

A vasárnapi eredményhirdetéssel véget ért a 10. Comp-L Tandem Teke Kupa. A jól karbantartott, igényes kialakítású, kiváló minőségű pályára szívesen jönnek messziről is dobók a különböző kupákra, most sem volt

Tovább olvasom »

U20-as országos bajnokság

Szombaton a szabadfogásban és női birkózásban, míg vasárnap kötöttfogásban mérkőzött meg az országos bajnoki címekért a junior korosztály. A két napos U20-as országos bajnokságnak a tatabányai Földi Imre Sportcsarnok adott

Tovább olvasom »