Kempo hírek

Szakmai stáb

300x300

Farkas Gergely

Szakosztályvezető, edző

+36 30 863 6347

Koppány

Farkas Koppány

segédedző

+36 30 249 3102

Bemutatozás

Dorogi Atlétikai Club kempo szakosztály

Működésünk kezdetén, a Dorogi Gimnáziumban a tagok létszáma igen kevés volt, de szerencsére sok érdeklődő akadt e harcművészeti irányzat felé, és a kezdeti nehézségek után a tagok létszáma emelkedni kezdett. Napjainkra egy jól működő szakosztállyá fejlődtünk és időközben az edzések helyszíne áttevődött a Dorogi Sportcsarnokba.
Edzéseinken, a tanítványok elsajátíthatják a kempo harcmodorát, valamint szellemiségét, fegyelmet és önuralmat tanulnak.

Edzéseinkkel megpróbáljuk a társadalmi igényeket is kielégíteni, olyan szabadidős program, tevékenység megszervezésével, mely korhatárra való tekintet nélkül, bárki számára kellemes kikapcsolódást biztosít. Igyekszünk a legjobb tudásunk és képességeink szerint helyes útra terelni a tanítványokat, ami alapján megfelelhetnek a társadalmi normáknak is. Fejleszteni szeretnénk a versenyszellemet, az egészséges életmódra való áttérést, a sport szeretetét, a baráti kapcsolatok könnyebb kialakításának képességét, önmaguk és mások elfogadását, megőrizve egyéni értékeiket.
Tiszteletre, alázatra és megbecsülésre neveljük tanítványainkat, pusztán baráti szeretettel. Segítséget nyújtunk számukra tehetségük ápolásával, sikereik és kudarcaik közös feldolgozásával, új egyéni és csoportos célok kitűzésével.

Edzéseinkbe beleiktatjuk a játékot, a csoportos feladatok megoldását,
tehát az összetartást és a mások segítésének készségét. Vigyázunk egymás testi és lelki épségére, nem az a célunk, hogy megalázzuk a másikat, legyen az barát vagy ellenség.
Szem előtt tartjuk azt is, hogy mindenki eltérő testi adottsággal rendelkezik, így annyit várunk el tőlük, amennyit teljesíteni képesek.
Mi nem az erőszakra, a durvaságra és az agresszióra neveljük tanítványainkat, hanem, arra, hogy bízzanak önmagukban, sikereikben,
probléma felismerő és megoldó képességeikben, a harcművészeti tudásukat, pedig csak akkor használják, ha saját illetve mások testi épségét veszélyben érzik.

Verseny eredményeink: 

Több hazai meghívásos kupa győzelem, országos bajnokságok, nemzetközi tornák, meghívásos küzdősport gálákon szerzett torna győzelmek, világbajnokságokon elért győzelmek, pusztakezes boksz  tornákon való részvétel.

EDZÉSEK

Felnőtt edzés:

Hétfő, kedd, csütörtök: 19.00-20.30

Gyerek edzés:

Szerda, péntek 18.00-19.30

Helyszín: Dorogi Sportcsarnok