Edzőtábor és sikeres vizsgák

Idén is megrendezték az I.K.O Kyokushin Hoku-Sei Shibu övvizsgával egybekötött nyári edzőtábor Balatonalmádi-Káptalanfüreden. A 90 fős táborban, a dorogi és nyergesi karatékák a kőbányaiakkal, velenceiekkel és a balassagyarmatiakkal edzették végig a hetet.

Az idő kedvezett, így zenés, játékos, éjszakai és jógás edzéseken is részt vettek a gyerekek. A közelben lévő kis tó partján csodás környezetben sportoltak.

A hét közepén Halász Vivien sensei közreműködésével Exatlon/Balatlon pályán mérték össze az ügyességüket, kitartásukat. A Balaton partján edzhettek, strandröplabdázhattak, volt jégkása, fagyi, homokozás/sarazás a kicsiknek, Cápi a kutyaimádóknak, filmnézés a mozikedvelőknek és sok-sok beszélgetés, nevetés, néhány könnycsepp, és boldogság, mosoly, elégedettség.

Köszönjük a szülők egész éves támogatását.

A tábor zárásaként sikeres övvizsgát tettek a karatékák! Tamási Kristóf a dorogi magasövesek táborába lépett, 1. danos, fekete öves megmérettetése után.

Gratulálunk Nekik! Büszkék vagyunk a csapatra, ügyesek voltatok!

Még egy nyári programmal várunk mindenkit szeretettel augusztus 13-án Pilismaróton, egy könnyed kis légvár-, akadály-, és főzőverseny!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További hírek

Új együttműködés!

Minden Dorogi Atlétikai Club tagsági kártyával rendelkező egyesületi tagnak, a kártya felmutatása után a Gibbon Boulder falmászó teremben a belépőjegy árából 20% partneri kedvezményt lehet igénybe venni. (Árak a https://gibbonsport.hu/oldalon elérhetőek)

Tovább olvasom »

Emlékverseny és nyílt kempo világkupa

Hétvégén rendezték meg Szigetszentmiklóson a nagymúltú emlékversenyt és nyílt kempo világkupát, mely sokáig Juhász Ferenc mesternek állított emléket. A verseny szervezői a magyarországi Kempo Szervezetek Sportági Szövetsége, a Hun Kempo

Tovább olvasom »

Comp-L tekekupa

A vasárnapi eredményhirdetéssel véget ért a 10. Comp-L Tandem Teke Kupa. A jól karbantartott, igényes kialakítású, kiváló minőségű pályára szívesen jönnek messziről is dobók a különböző kupákra, most sem volt

Tovább olvasom »

U20-as országos bajnokság

Szombaton a szabadfogásban és női birkózásban, míg vasárnap kötöttfogásban mérkőzött meg az országos bajnoki címekért a junior korosztály. A két napos U20-as országos bajnokságnak a tatabányai Földi Imre Sportcsarnok adott

Tovább olvasom »