Események betöltése

Comp-L tandem páros tekeverseny

2022.05.20. , 08:00 2022.05.21. , 17:00

Dorogi József Attila Művelődési Ház

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További hírek

Csallóközi Nagydíj

A bősi birkózó egyesület a dunaszerdahelyi sportcsarnokban rendezte meg a már régi hagyományokra visszanyúló kötöttfogású Csallóközi Nagydíjat. A jó hangulatú versenyen több mint 10 ország versenyzői küzdöttek az érmekért. Dorogra is jutottak az érmekből. Eredmények: 2013-2014-es korcsoportban: Gratulálunk!

Tovább olvasom »

Szerencse páros verseny

Remek hangulatban lezajlott az első dorogi Szerencse páros verseny. Nagy izgalmak közt soroltuk ki a helyszínen a párokat és a csoportokat is, voltak nagy meglepetés párosok. 32 fő nevezéséből 7 fő női indulónk volt, nagy örömünkre szolgál, hogy egyre több női indulónk van a versenyeinken. Különdíjak: Helyezések: Tartunk egy kisebb nyári szünetet, de szeptembertől újra várunk mindenkit, és folytatjuk a pontszerzős versenyeinket.

Tovább olvasom »

Dupla verseny

Huszonnégy U12-es alakulat sorakozott fel a pesterzsébeti Kruj Iván Sportcsarnokban a szabadfogású országos csapatbajnokságon. A Dorogi AC csapata a 12. helyen végzett. Az U15-ös szabadfogású és női országos bajnoksággal zárult a hazai versenyszezon első fele. Június 16-án, vasárnap a miskolci Egyetemi Körcsarnokban rendezték meg a 2024. évi versenyszezon első felének záróviadalát, a serdülőkorúak szabadfogású és női országos bajnokságát. Eredményeink: Gratulálunk!

Tovább olvasom »

XI. Tadashi Kupa

Hétvégén Kisteleken a XI. Tadashi Kupán küzdöttek karate szakosztályunk versenyzői. A versenyen 3 ország 192 versenyzője mérte össze tudását kata és kumite versenyszámban.  Eredmények Kata versenyszámban: Eredmények Kumite versenyszámban: Gratulálunk a versenyzőknek!  Jó felkészülést a nyári övvizsgákra!

Tovább olvasom »

Kézilabdás évzáró piknik

2024. június 8-án tartottuk évzáró piknikünket, ahol kicsik és nagyok, szülők, nagyszülők és edzők együtt búcsúztattuk a 2023/2024-es kézilabdás évadot. Györgyné Körmöczi Renáta szakosztályvezető értékelte a szezont, majd megköszönte a szülők egész éves önzetlen támogatását. Itt vette át vármegyei bajnokságot megnyerő felnőtt csapat az aranyérmeket és a szakosztálytól távozó edzőket, Bartl Eszter, Szabó-Kosik Adél és Gellérfi Évát is elbúcsúztattuk. A hivatalos részt követően a főszerep a kötetlen beszélgetéseké, a sok játéké, a vidámságé lett. Valamennyi kézilabdásunkat egy-egy kulaccsal ajándékoztuk meg.

Tovább olvasom »