Darts eredmények

24 fő részvételével ismét megrendezték az amatőr steel darts verseny, ahol 6 fős csoportokban, majd a folytatásban egyenes kieséses rendszerben mérhették össze tudásukat a résztvevők.
Örülünk, hogy új játékosok is érkeztek a megmérettetésre, reméljük a jövőben is erősíteni fogják a mezőnyt.

Eredmények:

  1. Szabó József
  2. Fetter Gábor
  3. Petró Tamás

Sport Büfé által felajánlott legtöbb 180-as dobást elérő játékos különdíját Szabó József, míg a legjobb női versenyző díját Molnár Ildikó nyerte el! 

A verseny lebonyolításáért köszönet Frank Viktor, Németh Gábor és Molnár Ildikó sporttársaknak, illetveaz anyagi támogatásért, melyből új táblákat, világítást tudunk vásárolni a Weldmondt Metalltechnik Kft.-nek! 

Nagy Norbert 3. helyezést ért el a 24 fős pilisvörösvári Aranyló Darts Klub open versenyén!

A 3. hely Nagy Norbertnek jutott, aki úgy érte el ezt a szép eredményt, hogy a 8 között azt a Sándor Józsefet tudta legyőzni, aki eddig a szezonban 5/5-ös mutatóval bírt az indulás/tornagyőzelem tekintetében. Norbinak a bravúros győzelem mellett volt 2 db 180-as köre is.

A komáromi Aranytál Étteremben rendezték meg a 40 fős open versenyt, ahol Mócz Olivér az előkelő 5. helyen végzett. Az NB1-ben szereplő Storm DC kiváló játékosa Selmeci Zsolt tudta megállítani.

Gratulálunk Olivér, további sportsikereket kívánunk!

Egyéni-, és csapat nemzeti bajnokság!

Szombaton rendezték az egyéni bajnokság 3. fordulóját, ahol ezúttal 2 játékosunk vett részt. A 64-be kerülésért Felföldi Ádámnak 0-4-ről még sikerült fordítania 5-5-re, de a végére sajnos nem tartott ki ez a lendület, így 6-5 arányban kikapott.
Hummel Dániel, aki kisebb vállfájdalommal küzdött a hétvégén sem tudott megbirkózni ellenfelével a 128 közé jutásért, 4-2-es vezetést követően 6-4-es vereséget szenvedett.

Vasárnap csapatbajnoki mérkőzéseket rendeztek a IV. osztályban. Az előző versenyhez képest még egy csapatot tudtunk a hátunk mögé szorítani. Reméljük a következő fordulón tovább tudunk javítani a helyezésünkön.

A következő eredmények születtek:

  • Smile DC VI. – Dorogi AC 9-5
  • Viadukt DC II. – Dorogi AC 0-9
  • Érd-EL SE – Dorogi AC 7-9
  • BEAC Boomerangs – Dorogi AC 9-3

Gratulálunk! Hajrá Dorog!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További hírek

Bajnoki rajt

Az augusztus eleji egyéni edzések után, a hónap közepétől együtt készült az U14-es csapat a 2023/ 2024-es bajnoki rajtra.  Pinczés Tímea edző gondolatai a mérkőzésekről: Az első meccset a Pilisvörösvár

Tovább olvasom »

Karcz Jenő a Hónap Sportolója augusztusban!

A Dorogi Atlétikai Club minden hónapban díjazza az előző hónap legeredményesebb, legjobb teljesítményt nyújtott sportolóját. Célunk, hogy minél jobban népszerűsítsük szakosztályainkat és sportolóinkat. Az idei évben az Optic World-el kötött

Tovább olvasom »

Nemzetközi edzőtábor

A Dorogi Atlétikai Club kempo szakosztályának kiemelt versenyzői idén nemzetközi edzőtáborban készültek. A Nagyszalontai kemposok Bogavölgyében tartottak 6 napos edzőtábort. A mesés környezetben a sportolók fontos tapasztalatokat is szereztek. Vezető

Tovább olvasom »

Új sportmenedzser a Dorogi AC élén

Gula Gabriella személyében új sportmenedzsert választottak a Dorogi Atlétikai Clubnál. A Dorogi Medence Regionális Hírportál őt a munkásságáról és a jövőbeni terveiről kérdezte. – Korábban Korpási Bálint volt a sportmenedzser,

Tovább olvasom »

Elkezdődött a versenyszezon!

Három hónapos nyári szünetet követően végre folytatódott a 2023. évi versenyszezon, ráadásul rögtön egy fontos országos bajnoksággal. A május 28-ai, pesterzsébeti U15-ös szabadfogású csapatbajnokságot három országos birkózóverseny nélküli hónap követett.

Tovább olvasom »

Szezonnyitó buli

Szeptember 2-án péntek este a Dorogi Sportcsarnokban rendezte kézilabda szakosztályunk az U9-U12-es korú kézilabdások szezonnyitó ottalvós buliját. A programon közel 70 kisgyerek, a csapatok edzői és a felnőtt csapat tagjai

Tovább olvasom »