Darts versenyek

I. Dorog amatőr páros verseny

16 páros részvételével lezajlott a Dorogi AC darts szakosztályának első amatőr páros versenye. A 4 fős csoportokból a helyezéseik alapján mindenki továbbjutott a főtáblára.

Nagy László dobta az első 180-as dobást, még akkor nem tudtuk, de később kiderült, ezzel a dobásával megnyerte a legtöbb 180-at dobó játékos Sport Büfé által felajánlott különdíját.

Következhetett az egyenes kieséses szakasz. Kocsis Attila 160-as (T20, T20, D20) dobása a verseny másik különdíját, a legmagasabb kiszállót jelentette.

A döntőben nagy örömünkre 2 dorogi egység jutott, ahol Nagy Norbert, Békési Ádám oldalán 5:1 arányban győzte le a Frank Viktor, Németh Gábor duót.

3. helyen Görögh Ferenc és Volf György végzett.

Nemzeti bajnokság

Hétvégén lezajlott a steel egyéni nemzeti bajnokság 5. fordulója. A Honvéd Vívócsarnokban megrendezett eseményen Felföldi Ádám képviselte a Dorogi AC színeit. A szerencsés sorsolásnak, majd a remek játéknak köszönhetően, Ádám egészen a 33. helyig menetelt, ezzel értékes egyéni pontokat gyűjtött össze.

II. Dorog Open

A dorogi Sport Büfében, 23 fő részvételével lezajlott szakosztályunk második open versenye. Főként Piliscsabai SE és Dorogi AC csapataiból álló versenyzőkkel, de jöttek még a Táti Főnixtől, az NB1-es tatai Storm DC-ből, valamint a Smile DC tehetséges fiatalja Kaszás Marcell is tiszteletét tette nálunk.

A következő eredmények születtek:

 • Karsay Zsolt – 1. hely
 • Zámbori Attila – 2. hely
 • Doetsch Balázs – 3. hely

legtöbb 180-as dobásért járó különdíjat, melyet a Sport Büfé ajánlott fel Karsay Zsolt nyerte, 4 db 180-as körrel. A legmagasabb kiszálló különdíját Gál Norbert nyerte el 160-as kiszállóval.

I. Dorog női amatőr 

Június 3-án szombaton megrendezésre került I. női amatőr versenyünk, ahol 13-an vettek részt. A hangulatos mérkőzéseket követően a következő eredmények születtek.

 • Beregszászi Brigitta – 1. hely
 • Sági-Ujfalusi Réka – 2. hely
 • Ihász Erika – 3. hely

Különdíj: Legnagyobb dobás – Beregszászi Brigitta (171)

Legnagyobb kiszálló: Beregszászi Brigitta (146)

Svájci Swiss OPEN WDF

Felföldi Ádám jutott a legtovább, ő mindenáron egy svájci játékossal szeretett volna megmérkőzni és ez sikerült is neki. Győzelemmel kezdett, viszont a tábladöntőért folyó küzdelemben már vereséget szenvedett, így az előkelő 33. helyet sikerült megszereznie.

Szitári Tamás egy jó ellenfelet szeretett volna kapni, ez a kívánsága teljesült, a WDF ranglista 12. helyen kiemelt Ben Hazel angol játékossal sorsolták össze. Az eredmény papírforma szerint alakult. Mivel erőnyerőként indult a 65. helyen tudott végezni.

Hummel Dániel sem kapott gyengébb ellenfelet, hiszen az előző napi páros verseny 2. helyezett páros egyik tagjával csapott össze, sajnos itt sem sikerült a bravúr, Dani a 129. helyen zárta a napot.

I. Komárom Darts Kupa

Amatőr:

 • Mócz Olivér  5. hely
 • Pathó Gábor 17. hely (Főnix Darts Klub – DG Tát SE)
 • Frank Viktor 33. hely

Open:

 • Felföldi Ádám 3. hely
 • Hummel Dániel 4. hely
 • Szitári Tamás 17. hely
Felföldi Ádám jutott a legtovább, ő mindenáron egy svájci játékossal szeretett volna megmérkőzni és z sikerült is neki. Győzelemmel kezdett, viszont a tábladöntőért folyó küzdelemben már vereséget szenvedett, így az előkelő . helyet sikerült megszereznie.

Szitári Tamás egy jó ellenfelet szeretett volna kapni, ez a kívánsága teljesült, a WDF ranglista 12. helyen kiemelt Ben Hazel angol játékossal sorsolták össze. Az eredmény papírforma szerint alakult.  Mivel erőnyerőként indult a . helyen tudott végezni.

Hummel Dániel sem kapott gyengébb ellenfelet, hiszen az előző napi páros verseny 2. helyezett páros egyik tagjával csapott össze, sajnos itt sem sikerült a bravúr, Dani a . helyen zárta a napot.I. Komárom Darts Kupa (2023.06.10)Amatőr:Mócz Olivér  5. helyPathó Gábor 17. hely (Főnix Darts Klub – DG Tát SE)Frank Viktor 33. hely

Open:Felföldi Ádám 3. helyHummel Dániel 4. helySzitári Tamás 17. hely5 melléklet • Megvizsgálta a GmailMelléklet (5. Svájc.jpg) előnézete5. Svájc.jpgMelléklet (I. Dorogi Amatőr páros verseny.jpg) előnézeteI. Dorogi Amatőr páros verseny.jpgMelléklet (2. Nemzeti bajnokság 5. forduló.jpg) előnézete2. Nemzeti bajnokság 5. forduló.jpgMelléklet (4. I. Dorog női amatőr.jpg) előnézete4. I. Dorog női amatőr.jpgMelléklet (3. II.Dorog open.jpg) előnézete3. II.Dorog open.jpgVálaszTovábbítás

Gratulálunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További hírek

Sikeres hétvégén vannak túl dartsosaink

Szombaton Dorogon cricket versenyt rendeztünk, ahol Miskolci Péter magabiztosan nyerte a tornát, ezzel értékes pontokat is szerzett. Szabó József a második, míg Kovács Dávid a harmadik helyen végzett. Gratulálunk! Vasárnap

Tovább olvasom »

Győzelem a véghajrában

Utolsó előtti fordulót Esztergomban rendezték meg az U12-es korosztály számára. Ezúttal a Tatbánya és Lébény csapata volt az ellenfél. Bartl Eszter edző értékelte a játéknapot: Már reggel éreztem a lányokon,

Tovább olvasom »

Utolsó előtti U14- es bajnoki forduló

U14-es csapatunk szombaton Mórra utazott, hogy a soron következő bajnoki fordulón ismét a Pilisvörösvár és Ács csapataival mérkőzzön meg. Pinczés Tímea edző értékelte a játéknapot: Már a melegítésnél látszott a

Tovább olvasom »

Küzdelem hazai pályán

Április 28- án hazai pályán fogadtuk a Pilisvörösvár és az Ács csapatát az Országos Gyermekbajnokság soron következő fordulójában. Pinczés Tímea edző értékelte a játéknapot: A vörösvári lányok ellen a kezdeti

Tovább olvasom »

Kempo utánpótlás verseny Szadán

Shorinji Toraken Ryu és Kurayfat Kempo Szövetség fővédnöksége alatt utánpótlás kempo kupát szervezett hétvégén a Fehér Tigris Szabadidő- és Sportegyesület Szada Kupa néven. A versenyen közel 140 fő mérettette meg

Tovább olvasom »

Tripla verseny

Április 27-28-án az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Varga Jánosra emlékeztek az abonyi U17-es szabadfogású és női országos bajnokságon. Közel kétszáz kadét korú birkózó próbált szerencsét április utolsó szombatján az abonyi

Tovább olvasom »