Utánpótlás eredmények

Az u12-es kézis lányok Ácsra utaztak április 2-án, a soron következő bajnoki fordulóra.


Dorogi AC- Ács  26:8 (10:6)

Döcögősen indult a meccs a hazaiak ellen, de a 2. félidőben a gyorsaság, magabiztosság jellemezte a játékunkat, így megérdemelt győzelmet arattunk. A szép labdaszerzések után önzetlen lerohanásokból születtek a könnyű gólok. A nyitott védekezés (3:2:1) ellen az üres befutásokból lőttünk eredményesen.


Dorogi AC – Győri ETO KC I.  7:19 (3:11)

Nagyon színvonalas mérkőzést játszottunk a győriek I. csapata ellen. Kemény védekezés jellemezte mindkét csapat játékát. A harcias, küzdős mérkőzésen a támadásokban nagyon bátortalanok voltunk. Nem tudtunk hatékony támadásokat vezetni, de küzdöttünk, akartunk. Talán az ellenfél nevétől is megijedtünk.


Pinczés Tímea (edző): Nagyon boldog vagyok, hogy végre nem maradnak el a tavaszi fordulók. Az elmúlt 2 év sajnos nem erről szólt. Úgy gondolom, hogy a folyamatos edzés mellett, a folyamatos játéklehetőség a legfontosabb a gyerekeknek, mert ott tudunk téthelyzetben gyakorolni, megmérettetni. Úgy látom, hogy a védekezésben fejlődtünk nagyon sokat. Ehhez a kötelező nyitott védekezéshez gyors, folyamatos lábmunkára, illetve a középső védők összehangolt munkájára van szükség. A támadásokban is próbálkozunk a keresztmozgásokkal, az üres helycserékkel, a szélső befutásokkal, de még ezek eléggé pontatlanok. A lövőerő fejlesztésére nagyobb hangsúlyt fogok fektetni. Lelkesen, szorgalmasan dolgozunk tovább. A szülői háttér is biztosított az eredményes együttműködéshez. Itt is köszönöm Nekik, hogy mindig jönnek velünk a meccsekre és lelkesen bíztatják a lányokat. Továbbra is: Hajrá Dorog!


A csapat tagjai: Ardelean Henrietta, Bakonyi Bíborka, Csabai Dorka, JANETKA Borka, Madar Vanda, NÉMETH Gréta, Olasz Dóra, Pálfi – Lánchidi Jázmin, Rajos Zsófia, SZAX Csenge, Veres Szonja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További hírek

Megkezdődött a Decathlon éves versenysorozata!

A Decathlon Teniszvetélkedő idei évi 1. állomásának a budapesti Pillangó tenisz klub adott otthont. A versenyre 38 különböző teniszklubból/tenisziskolából érkeztek nevezések, összesen 121 sportoló mérte össze tudását. Dorogi eredmények: Gratulálunk!

Tovább olvasom »

Interjú az új vezetőedzővel

Javában zajlik a felkészülési időszak kézilabda szakosztályunk ifjúsági és felnőtt csapatánál. Györgyné Körmöczi Renátával, az új vezetőedzővel beszélgettünk. Milyen változás történt az ifjúsági és felnőtt csapat irányításában és miért volt

Tovább olvasom »

Egyéni Nemzeti Bajnokság

Szombaton lezajlott a 2023-as év Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság első fordulója. Darts szakosztályzunk játékosainak nem sikerült a 128 közé jutás, de így is értékes versenytapasztalatokat szereztek. Gratulálunk és további sikereket kívánunk

Tovább olvasom »

Megkezdődött a versenyszezon!

Szombaton 30 súlycsoportban küzdöttek a felnőtt kötött- és szabadfogású, valamint női versenyzők az év első válogatóversenyén a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia csepeli bázisán. A kilátogatók kifejezetten izgalmas, színvonalas küzdelmeket láthattak.

Tovább olvasom »

Pályára léptek a legkisebb kézilabdások

Január 21-én szombaton megtelt az Eötvös iskola tornaterme. Szakosztályunk legkisebb kézilabdásai játszották életük első igazi kézilabda mérkőzéseit. A dorogi U8 és U9-es lányok ellenfelei tarjáni és esztergomi csapatok voltak. Nagy

Tovább olvasom »

Az év első versenye!

50. Érd Kupa birkózó versenyen küzdöttek birkózó szakosztályunk versenyzői. A megmérettetésen népes mezőny jött össze. Több mint 300 versenyző küzdött az érmekért, ebből 23-an Dorogról. Eredmények: 2014-2015-ben születettek: 2012-2013-ban születettek: U15

Tovább olvasom »